Ponta: Sper ca şedinţa de guvern să fie încheiată până la ora 18.30, când Băsescu iese pentru circ

Premierul Ponta le-a spus miniştrilor că speră ca şedinţa de miercuri a Executivului să fie încheiată înainte de 18.30, oră la care preşedintele Traian Băsescu iese pentru "circ", şi le-a cerut acestora să rezolve problemele ţării, spunând că, dacă unul e cu scandalul, trebuie să fie cineva cu munca.

489 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sper ca şedinţa de guvern să fie încheiată până la ora 18.30, când Băsescu iese pentru circ

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Încă din momentul intrării presei în sala de şedinţă pentru cele câteva minute de declaraţii ale premierului, acesta i-a salutat pe miniştri şi a afirmat că speră că reuniunea va lua sfârşit înainte de 18.30, oră la care, de obicei, preşedintele României susţine declaraţii de presă la Palatul Cotroceni.

"Sper că se termină până la 18.30, când iese preşedintele să ne certe. Eu vreau să vă rog, la 18.30 să fiţi tot la minister, să vă ocupaţi de treabă, că în ţara asta, unde unul e cu scandalul, trebuie să fie cineva şi cu munca. Circul este asigurat, 18.30, în fiecare zi, dumneavoastră trebuie să rezolvaţi problemele ţării şi asta vă rog să facem în continuare", le-a spus Ponta miniştrilor.

De asemenea, premierul a precizat că lucrurile merg "în direcţia bună" atât în cadrul Guvernlui, cât şi în Parlament sau la nivel politic, în USL, ceea ce aduce susţinere din partea cetăţenilor.

"Între circul de la Cotroceni şi pâinea pe care trebuie să o punem noi pe masa oamenilor, văd că, deocamdată, opţiunile românilor sunt foarte clare în favoarea noastră", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici