Ponta: Sunt mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul meu de preşedinte. Îl invit pe Iohannis în emisiuni televizate în a doua săptămână a campaniei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că este mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte, menţionând că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, pentru că se simte responsabil pentru toţi.

1363 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sunt mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul meu de preşedinte. Îl invit pe Iohannis în emisiuni televizate în a doua săptămână a campaniei

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Premierul a spus că se simte extrem de mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte, după 10 ani de ură şi dezbinare.

"Mulţumesc celor care au crezut ca e important să voteze. Îi rog pe cei ce au votat pentru mine să îmi fie încă o dată alături în 16 noiembrie, pentru că atunci putem într-adevăr să pornim pe acest drum de care România are nevoie", a spus premierul.

Ponta a ţinut să menţioneze că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, indiferent că l-au votat sau nu sau dacă au venit sau nu la vot. El a menţionat că se simte responsabil pentru toţi.

Ponta: Îl invit pe Iohannis în emisiuni televizate în a doua săptămână a campaniei

Ponta a declarat, duminică seară, că îl invită pe contracandidatul intrat, împreună cu el, în turul doi al prezidenţialelor, la emisiuni televizate alături de el în a doua săptămână a campaniei care urmează, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri pe teme importante.

Ponta a spus că staff-ul său a vorbit deja cu Realitatea TV, B1 TV, Antena 3 şi România TV pentru a participa, în doua săptămână de campanie, pentru a merge la emisiuni în care să vorbească despre proiectul său de preşedinte, pe domenii.

Premierul a spus că îl invită pe contracandidatul său, Klaus Iohannis, în aceste emisiuni, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici