Ponta: Susţin în totalitate deciziile de până acum ale colegilor PSD din Guvern

Vicepreşedintele PSD, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că atât ministrul Gabriel Oprea, cât şi ceilalţi miniştri PSD s-au achitat bine de sarcinile atât faţă de partid, cât şi faţă de coaliţia de guvernare PDL-PSD.

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Susţin în totalitate deciziile de până acum ale colegilor PSD din Guvern

Ponta: Susţin în totalitate deciziile de până acum ale colegilor PSD din Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că, din punctul său de vedere, atât ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, cât şi ceilalţi membri ai Guvernului au acţionat bine până acum, atât în relaţia cu PSD, cât şi faţă de coaliţia de guvernământ PDL-PSD.

El a apreciat că nu este benefic pentru PSD şi pentru Guvern ca numiri de persoane în diverse funcţii din structurile Guvernului să fie discutate "la televizor".

Ministrul PSD a arătat că susţine în totalitate deciziile pe care ceilalţi miniştri social-democraţi din Guvern le-au luat până acum şi a apreciat că aceştia nu au ce să îşi reproşeze, din moment ce au acţionat într-o manieră normală.

Ponta a spus că, dacă există eventuale probleme faţă de unele decizii ale miniştrilor PSD sau faţă de unele numiri în aparatul ministerelor, acestea ar trebui discutate în interiorul partidului, nu în mod public.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerile de secretari de stat la MAI, anunţate de către ministrul Gabriel Oprea, nu au girul partidului şi că Virgil Ardelean, numit la DGIPI, nu a figurat pe lista PSD.

Citeşte şi:

Geoană: Oprea a acţionat unilateral la numirea lui Ardelean, BPN va lua măsuri disciplinar

Oprea: Profesionalismul lui Virgil Ardelean nu a fost pus niciodată la îndoială

Rus: Ardelean este competent şi competitiv

Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici