Ponta susţine că nimeni nu se poate înţelege cu Traian Băsescu

Liderul PSD, Victor Ponta, susţine că nimeni nu se poate înţelege cu Traian Băsescu, iar cine face totuşi acest lucru nu are un viitor prea bun, dând exemplul miniştrilor Berceanu şi Videanu, care nu mai sunt pe placul şefului statului după ce l-au ajutat să câştige al doilea mandat de preşedinte.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta susţine că nimeni nu se poate înţelege cu Traian Băsescu

Ponta susţine că nimeni nu se poate înţelege cu Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că nu poţi să te înţelegi cu Traian Băsescu şi că cine se înţelege cu Traian Băsescu plăteşte după aia. Este exact ca înţelegerea cu broasca şi cu scorpionul. Dacă nu credeţi, uitaţi-vă la cei care l-au ajutat pe Băsescu să ajungă preşedinte, uitaţi-vă cine-i omoară acum. Le spuneam anul trecut în Guvern, şi lui Videanu (n.r. Adriean videanu) şi lui Berceanu (n.r. - Radu Berceanu), lui Videanu îi spuneam, cu părere de rău, spuneam «Adrian, îmi pare rău, nu o să te omor eu, pentru că o să te omoare Băsescu înainte» Şi am avut dreptate", a declarat Ponta, marţi seară, într-un discurs susţinut în faţa Conferinţei Judeţene a PSD Constanţa.

El a precizat că de când a devenit preşedintele social-democraţilor nu a vorbit la telefon cu Traian Băsescu pentru că ştie că orice i-ar spune îl minte.

"Din 20 februarie, de când am fost ales preşedinte al partidului, nici nu am vrut să vorbesc vreodată la telefon cu domnul Băsescu. Pentru că eu cred că orice mi-ar spune mă minte. Orice mi-ar spune, m-ar minţi. Dacă mi-ar spune «Bună ziua», cred că probabil e noapte, dacă mi-ar spune că-mi vrea binele, sigur mă aşteaptă după uşă un SPP-ist să mă omoare", a spus liderul PSD.

Ponta a mai afirmat că PDL şi Traian Băsescu sunt în stare de orice pentru a rămâne la Putere, având în vedere că nu au şanse să mai câştige următoarele alegeri în condiţiile în care sunt creditaţi cu 15 procente în ultimele sondaje.

"Se pregătesc să cumpere voturi, să fure alegeri să facă dosare celor de la noi, să practice toate metodele prin care şi naziştii pe vremea lor şi comuniştii pe vremea astălaltă au manipulat şi practic au condus ţări fără ca să ajungă la vot", a explicat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici