Ponta:USD va avea candidat la Preşedinţie dacă nu se reface USL. Nu exclud să fiu eu acela, la nevoie

USD va desemna un candidat propriu la alegerile prezidenţiale în cazul în care liberalii nu vor accepta să refacă USL şi să revină la guvernare, după alegerile europarlamentare din 25 mai, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, precizând că nu exclude ca, "la nevoie", să fie el acel candidat.

771 afișări
Imaginea articolului Ponta:USD va avea candidat la Preşedinţie dacă nu se reface USL. Nu exclud să fiu eu acela, la nevoie

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a precizat că există două variante, dintre care principala este refacerea USL şi desemnarea unui candidat comun, împreună cu liberalii, la Preşedinţie, candidat care să fie acea persoană plasată cel mai bine în sondaje, a doua variantă fiind un candidat USD.

"Varianta A, în care eu cred: după 25 mai, o să adreseze o invitaţie oficială PNL de a reveni în USL, la guvernare, şi în baza acordului USL să avem un candidat comun, cel mai bun candidat conform sondajelor. Varianta B: nu se poate acest lucru şi PNL merge singur şi separat, atunci PSD-PC-UNPR vom desemna candidatul care să meargă şi, evident, nu exclud ca, la nevoie, să fiu eu acela", a spus Ponta la Antena 3.

El a reluat ideea că, dacă va fi preşedinte, persoana desemnată ca prim-ministru nu va fi neapărat din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici