Ponta: Votul în unanimitate pentru Rovana Plumb înseamnă că PSD este unit, ca întodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după şedinţa BPN al PSD, că o susţine "din toată inima" pe Rovana Plumb, preşedintele interimar al partidului, şi că votul în unanimitate pentru Rovana Plumb arată că partidul este unit şi nu se va "rupe", aşa cum ar fi aşteptat unele persoane.

238 afișări
Imaginea articolului Ponta: Votul în unanimitate pentru Rovana Plumb înseamnă că PSD este unit, ca întodeauna

Victor Ponta (Imagine: Ocatav Ganea/Mediafax Foto)

"Voi susţine noul preşedinte al PSD din toată inima. Votul în unanimitate pentru Rovana Plumb înseamnă că PSD este unit, ca întodeauna, şi că cei care sperau să se rupă, iarăşi au rămas fără ...", a declarat Victor Ponta, la finalul şedinţei BPN al partidului.

Totodată, premierul a afirmat că atât liderii PSD, cât şi partenerii de coaliţie i-au cerut să rămână la şefia Guvernului.

"Decizia este şi a PSD, UNPR, ALDE, poziţia domnului Tăriceanu şi a lui Daniel Constantin este binecunoscută", a declarat Victor Ponta.

Ponta le-a mulţumit colegilor de partid pentru susţinere şi a declarat că, în timpul mandatului său, a încercat să îşi facă datoria atât faţă de colegii din partid, cât şi faţă de România.

"Le mulţumesc, sunt foarte mândru şi am încercat să îmi fac datoria faţă de ei şi de România, cât am fost şi sunt premier", a mai spus Victor Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici