Preda: Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate

Deputatul PDL de Buzău Cezar Preda a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu, "cu toate înjurăturile şi blamările luate", a demonstrat "că a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate", reacţionând cu doi ani înaintea liderilor europeni.

304 afișări
Imaginea articolului Preda: Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate

Preda: Băsescu a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax foto)

"Preşedintele prin ce face acum a demonstrat că a luat decizii cu cel puţin doi ani înaintea leadershipului politic european. Ce trebuia sa facă toată Europa acum doi ani am făcut numai noi, am fost blamaţi că intrăm în austeritate cu cetăţenii României, dar iată, acum toate ţările fac acelaşi lucru", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.

El a adăugat că îl apreciază pe Traian Băsescu chiar dacă uneori şeful statului îl mai ceartă, menţionând că prin măsurile anti-criză pe care le-a luat preşedintele a demonstrat că este un bun strateg.

"Indiferent că mă mai ceartă domnul preşedinte, aici a reacţionat cu doi înainte, cu toate înjurăturile şi blamările luate s-a demonstrat că a avut o viziune premergătoare deciziei europene de a intra în austeritate. Dar conform proverbului: «Cu o floare nu se face primăvară», degeaba ne chinuim noi dacă nu se aplică măsuri în tot sistemul european", a conchis deputatul Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici