Preda ironizează decizia de a nu se spune nimic "public şi oficial" după întâlnirea de la Snagov

Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blog despre decizia luată la întâlnirea Băsescu-PDL, de a nu se spune nimic "public şi oficial", deşi partidul e procupat de "comunicarea defectuoasă", exprimându-şi ironic convingerea că astfel acţiunea guvernamentală capătă "un plus de credibilitate"

26 afișări
Imaginea articolului Preda ironizează decizia de a nu se spune nimic "public şi oficial" după întâlnirea de la Snagov

Preda ironizează decizia de a nu se spune nimic "public şi oficial" după întâlnirea de la Snagov (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Întrucât la Snagov a fost întâlnire informală, iar PDL, altfel preocupat de comunicarea defectuoasă, a decis să nu spună nimic public şi oficial, lăsând astfel posibilitatea unor colegi să transmită pe surse ce şi cum s-a discutat, am hotărât să aplic cu consecvenţă linia politică a partidului şi să nu mai public nimic pe blog. Mă rog, măsura se aplică în următoarele 3 (trei) zile, până ce se epuizează interesul presei pentru subiect.

Sunt convins că în acest fel acţiunea guvernamentală va căpăta un plus de credibilitate. Prietenii ştiu de ce!", comentează Cristian Preda într-o postare pe blog.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit duminică seară la Palatul Snagov cu liderii, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, stabilindu-se ca remanierea guvernamentală să se amâne până la 1 septembrie, Executivul având o perioadă de graţie în care să aplice măsurile de austeritate şi restructurările.

Surse participante la întâlnire au declarat că şeful statului a făcut şi recomandări legate de activitatea PDL, sugerând ca formaţiunea democrat-liberală să se pregătească pentru era post-Băsescu şi chiar post-Boc şi să nu subordoneze activitatea de partid celei guvernamentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici