Preda: PDL să nu mai dea dovadă de solidaritate faţă de Ridzi, mă oboseşte solidaritea ţigănească

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că de la începutul conflictului Ridzi a primit zilnic directive despre ce trebuie să spună despre aceasta şi despre situaţia de la minister, adăugând că este cazul ca PDL să nu mai dea dovadă de această "solidaritate ţigănească", împrumutată de la PSD.

20 afișări
Imaginea articolului Preda: PDL să nu mai dea dovadă de solidaritate faţă de Ridzi, mă oboseşte solidaritea ţigănească

Preda: PDL să nu mai dea dovadă de solidaritate faţă de Ridzi, mă oboseşte solidaritea ţigănească (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă spun cu toată responsabilitatea că de vreo zece zile în fiecare dimineaţă nu fac altceva decât să mă uit pe mailul meu şi al partidului să văd ce trebuie să spun despre Ministerul Tineretului şi de ce a făcut ministrul. Mi se pare că avem şi alte lucruri de făcut, de discutat cu primarii şi membrii noştri, de discutat despre campania pentru preşedinte şi de investiţii. Mă oboseşte această solidaritate ţigănească împrumutată de la PSD - vezi cazul Bivolaru - când nu contează dacă omul este sau nu vinovat, ci trebuie doar să fim solidari. Cred că trebuie să terminăm acest lucru cât mai repede. Cred că nu e important pentru PDL şi liderii PDL să dăm răspunsuri şi să ne ocupăm de cazul ministrului Tineretului. Am obosit cu chestiunea asta", a declarat, vineri, la Buzău, vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Totodată, Cezar Preda a lăsat să se înţeleagă că ceea ce s-a întâmplat la Ministerul Tineretului şi situaţia Monicăi Iacob Ridzi nu sunt de bun augur pentru PDL.

"Asta nu are cum să aducă puncte. De zece zile non stop explic ce se întâmplă la acest minister, avem alte chestiuni de adus în atenţia opiniei publice", a spus Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici