Preda: Ponta zice că s-a încheiat criza politică - să nu mai auzim din guriţa lui despre Băsescu

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, că Victor Ponta a spus că s-a încheiat criza politică, democrat-liberalul precizând că, în aceste condiţii, doreşte ca cetăţenii români să nu mai audă din "guriţa" premierului despre preşedintele Traian Băsescu sau despre PDL.

319 afișări
Imaginea articolului Preda: Ponta zice că s-a încheiat criza politică - să nu mai auzim din guriţa lui despre Băsescu

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am înţeles de la domnul Ponta astăzi că domnia sa a anunţat public poporul român că a încheiat criza politică. Să dea Domnul, începând de astăzi, domnul Ponta să nu se mai ocupe decât de soluţiile pentru guvernarea României, pentru că asta îi este responsabilitatea. Îmi doresc din tot sufletul, ca şi dumneavoastră, ca şi cetăţenii români, să nu mai audă din guriţa domnului Ponta despre Traian Băsescu sau despre PDL politic. Să se ocupe de guvernare! E la butoane!", a precizat Cezar Preda.

El a făcut aceste afirmaţii după şedinţa BPN al PDL.

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, premierul Ponta a precizat că a reconfirmat preşedintelui CE că, din punct de vedere al Guvernului, criza politică a fost încheiată odată cu decizia Curţii Constituţionale emisă după referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu şi că a transmis la Bruxelles mesajul că majoritatea românilor care s-au prezenmtat la referendum nu poate fi ignorată, chiar dacă judecătorii Curţii Constituţionale au consemnat neîndeplinirea cvorumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici