Predoiu: Dacă Boc ar fi câştigat competiţia internă din PDL, l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva

Susţinerea pe care fostul lider al PDL Emil Boc o acordă unei candidaturi a lui Klaus Iohannis la Preşedinţie era de aşteptat, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, adăugând că, dacă Boc ar fi fost desemnat prezidenţiabilul PDL, el l-ar fi susţinut, "nu pe altcineva".

257 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Dacă Boc ar fi câştigat competiţia internă din PDL, l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva

Cătălin Predoiu (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Având în vedere cele petrecute în ultimele luni, nu este o surpriză. Regret şi acum că nu a intrat in competiţia internă (n.r- Emil Boc). Dacă ar fi câştigat-o, eu l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva", a spus, pentru MEDIAFAX, Predoiu, candidat al PDL la Preşedinţie.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a fost întrebat miercuri dacă preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, ar fi o variantă mai bună pentru Preşedinţie decât Crin Antonescu şi a răspuns că "Iohannis porneşte cu prima şansă" şi că, "dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale".

"Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum", a spus Boc, la o conferinţă de presă, desfăşurată la Cluj-Napoca.

Întrebat dacă se va implica în campania electorală pentru Klaus Iohannis în cazul în care va fi solicitat, Boc a răspuns: "Categoric da".

"Îl susţin cu toată convingerea şi voi face campanie pentru Iohannis cât îmi va fi cu putinţă. Total, adică", a subliniat fostul preşedinte al PDL.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici