Predoiu: Nimic din activitatea mea nu a ieşit din câmpul legii

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că nu a încălcat legea în calitate de avocat, ministru sau politician, afirmând că nu are nicio preocupare legată de eventuale probleme pe care le-ar putea avea în justiţie.

741 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Nimic din activitatea mea nu a ieşit din câmpul legii

Predoiu: Nimic din activitatea mea nu a ieşit din câmpul legii

"Nimic din activitatea mea nu a ieşit din câmpul legii, nici ca avocat, nici ca ministru, nici ca politician. Dau orice explicaţie oricui. Orice faptă a mea este probabilă cu orice document. Nu am niciun fel de preocupare în acest sens, nu consider că a sta de vorbă cu justiţia este o ruşine sau un stigmat", a răspuns candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, întrebat dacă ar putea avea probleme cu justiţia.

Cătălin Predoiu a afirmat că toţi cetăţenii sunt datori să dea explicaţii în faţa justiţiei, când sunt solicitaţi să facă acest lucru, afirmând că nu consideră că asta ar fi "un stigmat sau o vulnerabilitate"

"Orice cetăţean este dator să dea explicaţii dacă este întrebat, numai cei care se simt vinovaţi consideră că acest lucru este un stigmat sau o vulnerabilitate. Eu pot să stau de vorbă cu oricine în această ţară cu fruntea sus", a spus Cătălin Predoiu.

La rândul său, copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, la solicitarea jurnaliştilor, că are încredere că liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, nu va fi doar ultimul candidat susţinut de PNL în cursa pentru PBM, din iunie, ci şi primarul general al Capitalei.

Cel de al doilea candidat susţinut de PNL la PMB, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, a decis să retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse de DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici