Predoiu: PDL şi-a recăpătat capacitatea electorală, nu plecaţi urechea la cei ce vă demobilizează

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la o adunare electorală organizată la Suceava, că PDL şi-a recăpătat capacitatea de luptă politică, electorală, de organizare şi le-a cerut militanţilor partidului să nu plece urechea la cei care vor să-i demobilizeze.

384 afișări
Imaginea articolului Predoiu: PDL şi-a recăpătat capacitatea electorală, nu plecaţi urechea la cei ce vă demobilizează

Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Predoiu a spus că s-a întâlnit în cursul zilei cu membri şi simpatizanţi ai PDL la Vatra Dornei, la Rădăuţi sau la Suceava şi că este încrezător că partidul este puternic.

"Această armată va trece peste PSD şi va aduce alt viitor pentru România. Dacă vom reuşi, şi vom reuşi, să ridicăm puterea noastră politică şi capacitatea de luptă politică la nivelul Sucevei la toate celelalte organizaţii, atunci vom fi foarte curând la guvernare", a spus Predoiu.

El a arătat că în ultimele nouă luni a trecut de trei-patru ori prin organizaţiile partidului din ţară şi că a constatat că PDL este pregătit pentru viitoarele alegeri.

"Suntem puternici, suntem sudaţi între noi, suntem gata să dăm bătălia care urmează la 25 mai", a spus Predoiu.

El a mai declarat că partidul şi-a recăpătat capacitatea de organizare şi de luptă politică şi a cerut membrilor să nu se lase manipulaţi de cei care vor să-i demobilizeze.

"Acest partid şi-a recăpătat capacitatea de organizare, şi-a recăpătat capacitatea de luptă politică, electorală, şi-a recăpătat capacitatea de guvernare şi mărturie stau toate loviturile politice pe care PDL şi nu alt partid le-a aplicat USL şi astăzi USD. Fiţi încrezători şi nu plecaţi urechea la cei care vor să vă demobilizeze. Este singura armă care le-a mai rămas", a mai declarat Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici