Predoiu: USD este o lovitură aplicată de către PSD PNL

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, la Buzău, că USD "este o lovitură aplicată de către PSD PNL, care arată cât de mult au înşelat cele două partide şi liderii lor, Ponta şi Antonescu, poporul român".

559 afișări
Imaginea articolului Predoiu: USD este o lovitură aplicată de către PSD PNL

Catalin Predoiu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Prezent, miercuri, la Biroul Permanent Judeţean al PDL Buzău, Cătălin Predoiu a declarat, la finalul întrunirii, că "USD este o lovitură aplicată de către PSD PNL, care arată cât de mult au înşelat cele două partide şi liderii lor, Ponta şi Antonescu, poporul român".

Predoiu a adăugat că alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale vor produce surprize pe scena politică.

"Scena politică va fi schimbată prin votul de la europarlamentare şi prezidenţiale. Vom avea surprize mari şi sunt încrezător că vom face un rezultat bun la europarlamentare şi sunt convins că voi câştiga prezidenţialele. Orice adversar ar fi sunt încrezător în forţele mele. Antonescu nu mai e de dreapta de mult, nici nu a ştiut vreodată dacă e de stânga sau de dreapta", a mai spus Cătălin Predoiu.

Preşedinţii PSD, UNPR şi PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată (USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind prezent şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că această aliaţă electorală este formată din trei din cele patru partide din USL şi are două din cele trei litere ale USL, dar îşi propune să aibă sută la sută din mesajele cu care USL a câştigat alegerile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici