Prefectul de Buzău şi-a dat demisia: Guvernul care m-a susţinut a fost schimbat

  • Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, şi-a anunţat luni demisia din funcţie.
  • „Am înţeles să fac acest lucru după ce Guvernul care m-a susţinut şi care a susţinut toate proiectele judeţului pe perioada în care eu am fost la conducerea Prefecturii a fost schimbat”, a spus Dimian.
2801 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Buzău şi-a dat demisia: Guvernul care m-a susţinut a fost schimbat

Prefectul de Buzău şi-a dat demisia: Guvernul care m-a susţinut a fost schimbat

„Astăzi (luni-n.r.) am decis să îmi anunţ oficial demisia din funcţia de prefect al judeţului Buzău. Este o demisie de onoare! Am înţeles să fac acest lucru după ce Guvernul care m-a susţinut şi care a susţinut toate proiectele judeţului pe perioada în care eu am fost la conducerea Prefecturii a fost schimbat”, a scris pe Facebook Leonard Dimian.

Acesta a precizat că pandemia de Covid-19 a fost provocarea mandatului său de prefect al judeţului Buzău.

„La câteva luni după ce am fost învestit prefect, în luna martie 2020, judeţul nostru înregistra primele cazuri pozitive de SARS CoV-2. De atunci, cea mai multă energie şi implicare au fost canalizate către măsurile menite să protejeze populaţia judeţului de acest temut virus. Consider că prin eforturile depuse şi prin măsuri uneori mai dure, am reuşit să ţinem în frâu răspândirea bolii şi, iată, că noul an găseşte judeţul nostru într-un scenariu verde, dacă ne raportăm la numărul de îmbolnăviri/1000 locuitori. Pe lângă pandemie, activitatea de la Instituţia Prefectului mi-a adus şi alte provocări. Am organizat, în condiţii speciale, două runde de alegeri: locale şi parlamentare”, a mai scris Leonard Dimian pe reţeaua de socializare.

Acesta a mai spus că pleacă din funcţie „cu sentimentul datoriei împlinite”.

Leonard Dimian a fost învestit prefect în decembrie 2019, după ce anterior fusese subprefect al judeţului Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici