Pregătiri pentru lansarea candidaţilor USL: Gazonul de pe Arena Naţională a fost placat. În mijloc a răsărit o scenă de 400 de metri pătraţi şi sloganul "2012 Anul Victoriei" - FOTO

Lucrările organizatorice ce premerg evenimentului de lansare a candidaţilor USL la alegerile parlamentare sunt în plină desfăşurare pe Arena Naţională, la ora transmiterii acestei ştiri, gazonul fiind placat în totalitate, în mijloc fiind montată o scenă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Drumul către scenă este acoperit de un covor roşu, în timp ce Andra face repetiţii pentru intonarea imnului.

1766 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru lansarea candidaţilor USL: Gazonul de pe Arena Naţională a fost placat. În mijloc a răsărit o scenă de 400 de metri pătraţi şi sloganul "2012 Anul Victoriei" - FOTO

Pregătiri pentru lansarea candidaţilor USL: Gazonul de pe Arena Naţională a fost placat. În mijloc a răsărit o scenă de 400 de metri pătraţi şi sloganul "2012 Anul Victoriei" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Scena are circa doi metri înălţime şi este acoperită integral de o copertină de culoare albă, pe care sunt inscripţionate sigla USL şi sloganul "2012 Anul Victoriei", scris atât cu roşu, cât şi cu albastru.

Lucrările de placare, montare a scenei, aşezare a gardurilor şi a meselor sunt coordonate direct de social-democratul Liviu Dragnea şi de liberalul Relu Fenechiu.

Tot de coordonare se ocupă şi Bogdan Teodorescu, specialistul în comunicare al USL, acesta stabilind modul de organizare a scenei, astfel încât să existe dinamică pe scenă. Dragnea, Fenechiu şi Teodorescu stau împreună pe scenă sau lângă aceasta pentru a decide ultimele detalii, fiecare pe domeniul său.

Accesul pe stadion se face în baza insignelor cu "Organizator VIP", "Organizator", "Presă", "Invitat", "Prim Ajutor". Firma care se ocupă de pază şi verificarea ecusoanelor este BGS, în timp ce firma Bivolul se ocupă de organizare.

În zona din faţa scenei, la nivelul tribunei "zero", este afişat un banner mare cu sloganul care se repetă "USL Unica Soluţie Legitimă", fie în culoarea roşie, fie în culoarea albastră, fie în culoarea galbenă.

Mai sus, pe balustradă, este montat un banner alb, care practic înconjoară stadionul şi pe care sunt trecute numele judeţelor, în ordine alfabetică.

De o parte şi de alta a gazonului, în dreptul porţilor folosite la jocul de fotbal - care au fost demontate - au fost instalate câte zece frigidere de unde participanţii îşi vor putea achiziţiona apă şi sucuri.

De jur împrejurul gazonului au fost montate nu mai puţin de 14 puncte în care au fost amenajate sisteme de boxe, acestea fiind îngrădite.

Accesul participanţilor în incinta stadionului a fost permis începând cu ora 15.00. Câteva sute de persoane, care aşteptau la principalele intrări în stadion, au descins, sub atenta supraveghere a angajaţilor BGS, pentru a-şi căuta locul, rândul şi zona de tribună înscrise pe biletul primit de la organizatori.

Participanţii pot să-şi achiziţioneze din incinta stadionului, din spaţii special amenajate, sucuri - la 5 lei paharul, apă plată -  la 4 lei paharul, precum şi pop-corn - la 6 lei cutia. Cei din zona VIP pot să-şi procure, în afară de cele menţionate deja, şi hot-dog - la 5 lei, dar şi bere fără alcool.

Cei care au venit pe stadion poartă tricouri albe, galbene, albastre, roşii, toate inscripţionate cu sigla USL şi au la îndemână pancarte şi steaguri tricolore.

Înainte de permiterea accesului, cântăreaţa Andra a venit şi a făcut o serie de repetiţii pentru intonarea imnului naţional.

Pe scenă au fost aranjate două rânduri de scaune, aşezate în semicerc în spatele pupitrului de la care se vor adresa vorbitorii.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe stadion - pe locuri - şi pe gazonul placat - lângă scenă - se află câteva mii de participanţi.

Pe cele patru monitoare gigant se poate viziona panorama stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici