Jandarmeria: Organizatorii au anunţat 74.000 de persoane, la mitingul USL

Jandarmeria Capitalei informează că organizatorii mitingului de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, care are loc miercuri, pe Arena Naţională, între orele 18.00 şi 20.00, au anunţat prezenţa a aproximativ 74.000 de persoane, dintre care 45.000 din provincie.

110 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria: Organizatorii au anunţat 74.000 de persoane, la mitingul USL

Jandarmeria: Organizatorii au anunţat 74.000 de persoane, la mitingul USL (Imagine: Bogdan maran/Mediafax Foto)

Jandarmeria Capitalei asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa participanţilor în zona de desfăşurare a adunării publice, precum şi pe traseele de deplasare care converg către locul respectiv.

"Pentru evitarea blocării traficului rutier şi a desfăşurării în condiţii optime a activităţilor cotidiene a bucureştenilor, echipaje ale Jandarmeriei Capitalei şi ale Poliţiei Rutiere vor însoţi mijloacele de transport cu participanţii din provincie, de la punctele de intrare în Bucureşti către locul de desfăşurare a manifestării publice", explică sursa citată.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei nu fac estimări publice a numărului de persoane prezente pe parcursul desfăşurării adunării publice respective, organizatorilor revenindu-le sarcina de a oferi aceste informaţii.

"Pentru buna desfăşurare a activităţilor publice, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor participanţilor la acest eveniment următoarele: să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice, înscrise în protocolul de participare; să respecte orele de desfăşurare şi locul destinat adunării respective; să respecte recomandările făcute de jandarmi", spune sursa citată.

Miercuri, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele care circulă în zona Arenei Naţionale au trasee modificate, din cauza restricţiilor de trafic pe străzile Pierre de Coubertin, Basarabia, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu, pentru mitingul de lansare a candidaţilor USL.

Pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului, de la ora 11.00 a fost închisă total circulaţia rutieră pe Bulevardul Pierre de Coubertin şi pe străzile Vatra Luminoasă şi Maior Coravu.

De asemenea, începând de la ora 18.30, nu se va circula pe Bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bulevardul Chişinău, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici