Premierul britanic a prezentat scuze publice deoarece a purtat pantofi sport în timpul unui interviu

  • Premierul britanic Rishi Sunak a prezentat scuze publice deoarece a purtat pantofi sport în timpul unui interviu.
  • Evenimentul s-a desfăşurat la Downing Street.
  • Premierul este acuzat că prin alegerea sa va distruge un stil privind moda.
868 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic a prezentat scuze publice deoarece a purtat pantofi sport în timpul unui interviu

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak. Sursa foto: Mediafax Foto

Fotografia care a stârnit discuţii îl arată pe Rishi Sunak purtând în timpul unui interviu o cămaşă albă, pantoloni negri şi o pereche de Adidas Samba.

Alegerea a fost îndelung criticată, iar specialiştii în modă au susţinut că Sunak a distrus mitul pantofilor sport.

Miercuri, premierul a reacţionat la critici şi a anunţat că este un fan al încălţămintei sport, potrivit Sky News. În plus, Rishi Sunak a prezentat scuze celor care au aceleaşi gusturi cu el şi s-au simţit ofensaţi de alegerea vestimentară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici