Premierul Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii pentru deschiderea şcolilor. Elevii din 12 localităţi din România vor continua în sistem online

Premierul Florin Cîţu organizează, duminică, o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică din ţară, pe tema deschiderii, de luni, a noului an şcolar.

365 afișări
Imaginea articolului Premierul Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii pentru deschiderea şcolilor. Elevii din 12 localităţi din România vor continua în sistem online

Premierul Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii pentru deschiderea şcolilor. Elevii din 12 localităţi din România vor continua în sistem online

Întâlnirea premierului cu prefecţii şi cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică, în sistem videoconferinţă, va avea loc la ora 13:00.

Se vor discuta ultimele pregătiri în vederea deschiderii noului an şcolar.

Elevii din 12 localităţi din România nu vor merge, de luni, la şcoală, din cauza ratei de infectare de peste 6 la mie. Este vorba de 2.400 de elevi, care reprezintă 1 la sută din totalul elevilor din România.

În perioada vacanţei de vară, s-a depăşit procentul de 15% elevi vaccinaţi şi 61% angajaţi din sistemul de învăţământ. Mai mult, în ultimele 10 zile s-au vaccinat 9.000 de elevi, iar prin comparaţie, în lunile iunie, iulie şi august s-au vaccinat circa 8.000 de angajaţi din sistemul de educaţie.

CITEŞTE ŞI: Începe şcoala! Când sunt vacanţele. IATĂ cum arată structura noului an şcolar 2021 – 2022

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici