Premierul Dacian Cioloş, întrebat despre programul de guvernare al PNL: Voi ataca la Curtea Constituţională legile care nu au surse de finanţare

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, la Alba Iulia, că nu va susţine măsuri populiste, indiferent cărui partid ar aparţine, şi că va ataca la Curtea Constituţională legile care nu au surse de finanţare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1454 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş, întrebat despre programul de guvernare al PNL: Voi ataca la Curtea Constituţională legile care nu au surse de finanţare

Întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia, despre programul de guvernare al PNL care prevede, între altele, alocaţii pentru copii în valoare de 200 de lei, dublarea salariilor medicilor de la 1 iulie 2017, o majorare similară la profesori şi asistenţi medicali, dar etapizat, precum şi gratuitate pentru primele trei proceduri de inseminare in vitro, în condiţiile în care premierul a pornit o luptă de apărare a bugetului de pomenile electorale, Cioloş a refuzat iniţial să răspundă.

La insistenţe jurnaliştilor, Cioloş a spus că va ataca la Curtea Constituţională legile care nu au surse de finanţare.

"Da, eu susţin orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă şi dacă nu are surse de finanţare vom lua măsuri şi acolo unde avem argumente le vom ataca la Curtea Constituţională”, a spus Dacian Cioloş.

El a adăugat că nu va susţine măsuri populiste indiferent de la ce partide vin.

”Orice program de guvernare, v-am spus, orice program de guvernare, eu unul nu voi susţine măsuri populiste, indiferent de la cine vin”, a spus Cioloş.

Dacian Cioloş s-a întâlnit, vineri, la Alba Iulia cu autorităţile locale din Munţii Apuseni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici