Premierul Dacian Cioloş: Soţia mi-a spus că s-a cam săturat de străinătate. Am intenţia să rămânem în ţară

Premierul Dacian Cioloş a spus, joi seară, că intenţionează să rămână în România în următorii ani, chiar soţia sa militând pentru acest lucru, şi a negat că ar intenţiona să candideze la funcţia supremă în stat, în condiţiile în care crede la actualul şef al statului este un preşedinte foarte bun.

1478 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş: Soţia mi-a spus că s-a cam săturat de străinătate. Am intenţia să rămânem în ţară

Premierul Dacian Cioloş: Soţia mi-a a spus că s-a cam săturat de străinătate. Am intenţia să rămânem în ţară (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

''Nu, nu am alt proiect. Am intenţia ca, cel puţin în următorii ani, să rămân aici şi datorită proiectelor mele, dar şi pentru că, haideţi să vă fac o confidenţă, soţia mea a spus că s-a cam săturat de Bruxelles şi străinătate şi că ar fi bine să ne aşezăm puţin. Să ne reaşezăm'', a spus Dacian Cioloş într-un interviu la Realitatea TV.

El a mai afirmat că nu s-a gândit să candideze la alegerile prezidenţiale.

''Nu, nu m-am gândit. Eu nu m-am gândit la o astfel de candidatură, nu am de ce în momentul de faţă. Cred că domnul Iohannis e un preşedinte foarte bun'', a adăugat premierul.

El a reiterat că nu s-a decis dacă va intra într-un partid, dar a exclus varianta de a intra în PSD sau de a conduce un guvern PSD-PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici