Dacian Cioloş despre mandatul său: Mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seară la un post de televiziune că nu poate să dea o notă mandatului său, dar că ''mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţi'', afirmând totodată că au fost multe schimbări de miniştri pentru că el nu a avut la dispoziţie o rezervă de resursă umană.

1201 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş despre mandatul său: Mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii

Dacian Cioloş despre mandatul său: Mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii

''Nu mi-aş da notă. Dar nu sunt mulţumit în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învăţat multe lucruri pe parcurs, însă cred că am mişcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar nu ştiu, cred că mulţumiţi sunt doar leneşii şi ipocriţii, dacă e să fiu cinstit. Eu cel puţin nu sunt mulţumit în sensul că tot timpul mă aştept să învăţ din experienţa trecutului şi să fac lucrurile mai bune'', a afirmat Dacian Cioloş la o emisiune Realitatea TV.

El a fost întrebat şi despre numărul mare de schimbări de miniştri din acest an, răspunsul său fiind că nu a avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resursă umane.

''Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptaţi la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alţii mai puţin bine'', a mai spus premierul.

El a precizat că nu poate nominaliza miniştrii care l-au dezamăgit, afirmând că şi alţii, probabil, au avut aşteptări mai mari chiar în ceea ce îl priveşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici