Premierul demis Viorica Dăncilă susţine că „hoţii au crescut la şcoala lui Iohannis”: În mâna mea nu se află cheile de la şapte case

Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă, că „hoţii au crescut la şcoala lui Iohannis”, în contextul în care a fost întâmpinată la Arad de cetăţeni care au scris pe pancarte cuvinte mai puţin frumoase, adresate PSD. Aceasta a spus că ea nu deţine cheile de la şapte case şi nici fonduri europene.

1199 afișări
Imaginea articolului Premierul demis Viorica Dăncilă susţine că „hoţii au crescut la şcoala lui Iohannis”: În mâna mea nu se află cheile de la şapte case

Dăncilă: Hoţii au crescut la şcoala lui Iohannis. În mâna mea nu se află cheile de la şapte case

„Şi pentru că atunci când am venit, erau câţiva care aveau o pancartă pe care scria „hoţii”...au crescut la şcoala lui Iohannis. Vreau să vă spun că-n mâna mea nu se află cheile de la şapte case şi nici în cealaltă, fondurile europene pe care să le folosesc în interesele personale...vreau să le spun că şi-au greşit adresa, mâinile mele sunt curate, nu am de-a face cu niciun fel de lucruri pentru care mă poate acuza de corupţie, şi ca mine sunt mulţi în această ţară, dar pentru a nu vedea gunoiul din propria curte, e mult mai uşor să arăţi la altul.”, a afirmat preşedintele PSD, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Arad.

Viorica Dăncilă a afirmat că aroganţa clui Klaus Iohannis vine de la pupitrul Administraţiei Prezidenţiale şi că acesta „Vrea, ca un dictator, să fie din nou Preşedintele României, să aibă Guvernul meu, să aibă Parlamentul meu, acum, nu vrea şi comisarul meu?”.

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a înaintat încă un apel către preşedinte, pentru o confruntare politică în care fiecare să prezinte rezultatele muncii depuse în timpul mandatului.

„L-aţi văzut vreodată să vină în mijlocul oamenilor? Nu va face acestu lucru, pentru că nu iubeşte oamenii, nu poate fi empatci cu oamenii, el lucrează doar pentru el şi pentu oamenii din jurul lui. Când ocupi în stat funcţii îmalte, trebuie spă vii în faţa românilor în fiecare an şi să prezinţi ce ai făcut, din respect pentru oamenii care te-au votat, din respect pentru ţară. De aceea, şi de aici, de la Arad, în provoc pe Preşedintele Iohannis la o consultare unu la unu. Să vină în faţa românilor şi să spună ce a făcut în cei cinci ani de mandat, în afară de vacanţe, ce a făcut pentru români, de ce mai cere un alt mandat? (...) În acelaşi timp, să vin şi eu să spun ce am realizat într-un an şi jumătate de mandat...”, a conchis aceasta.

Viorica Dăncilă i-a mai solicitat şi înainte candidatului PNL Klaus Iohannis, o confruntare „unu la unu”.

 

 

 

 

 

 

Eu cred în Dumnezeu şi-n oameni, iar el nu crede în nimic, decât în propria persoană.

Luni av fi un vot, pt un guvern, pt instalarea unui premier cu dosar pt înaltă trădare, un premier care parcă joacă într os cenă de cpmedie, la unii le promite primari in 2 tururi, la unii ca vor fi alegeri antic, la unii că nu vor fi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici