Premierul Mihai Tudose: Ca o reparaţie morală, reluăm discuţiile pe statutul poliţistului

Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, că Guvernul va relua discuţiile pe marginea statutului poliţistului, aceasta fiind „ca o reparaţie morală care vine cam târziu, după părerea mea”.

223 afișări
Imaginea articolului Premierul Mihai Tudose: Ca o reparaţie morală, reluăm discuţiile pe statutul poliţistului

Premierul Mihai Tudose: Ca o reparaţie morală, reluăm discuţiile pe statutul poliţistului

„Reluăm discuţiile cu reprezentanţii poliţiştilor - ca o reparaţie morală care vine cam târziu, după părerea mea - pe marginea statutului poliţistului. Statutul va fi pus în operă după negocieri şi pe partea sindicală, dar şi pe partea legată de justiţie”, a spus premierul.

În legătură cu deficitul de personal din cadrul Poliţiei, primul-ministru a spus că nu pot fi angajaţi „peste noapte” 20.000 de oameni, dar se caută soluţii. „Încercăm să angajăm absolvenţii de anul acesta, nu putem angaja chiar 20.000 de oameni aşa, peste noapte, dar căutăm şi vom găsi soluţii”, a precizat Mihai Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici