Premierul Nicolae Ciucă: „Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niciunul din principiile liberale”

„Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului.

98 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă: „Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niciunul din principiile liberale”

„Vom alege noii membri ai Biroului Exetutiv, respectiv secretarul general, un prim-vicepreşedintre şi un vicepreşedinte. Alegerile de azi sunt extrem de importante, deaorece ne completăm şi definitivăm echipa de conducere, echipă care, împreună cu toţi membrii PNL, va trudi să pună în practică programul partidului. Astfel, ca să câştigăm încrederea electoratului trebuie să ne bazăm pe principiile meritocraţiei, pe principiile reprezentativităţii, pe criterii de competenţă politică, integritate şi profesionalism”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că PNL trebuie să aibă „organizaţii şi mecanisme de partid funcţionale, şedinţe cu decizii, lideri cu responsabilităţi clare şi o resursă umană competentă”.

„PNL e un partid ambiţios şi are datoria de a întreprinde reforme curajoase pentru a reduce decalajul dintre România şi ţări din estul Europei. În acest moment plin de provocări, PNL reprezintă un factor de stabilitate în această situaţie caracterizată de crize conjugate. Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale”, adaugă Ciucă.

Gheorghe Falcă, Dan Motreanu şi Virgil Popescu şi-au depus candidaturile pentru postul de prim-vicepreşedinte PNL.

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe apărare candidează Vergil Chiţac, senatorul PNL Virgil Guran, deputatul Ben Oni Ardelean, Sorin Moldovan şi Nicoleta Pauliuc.

Pentru funcţia de secretar general candidează Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici