Premierul Viorica Dăncilă s-a răzgândit: Am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că a transmis un mesaj colegilor de partid prin care i-a anunţat că nu va vota la referendum, având în vedere ultimele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis care foloseşte demersul în scop electoral şi care a spus că vrea ca PNL să fie la guvernare.

18811 afișări
Imaginea articolului Premierul Viorica Dăncilă s-a răzgândit: Am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum

Viorica Dăncilă s-a răzgândit: Am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum

„Este adevărat. Acest mesaj l-am trimis mai multor colegi. După cum ştiţi am fost hotărâtă să particip la referendum. În urma ultimelor intervenţii ale preşedintelui Iohanis am văzut că acest referendum nu are decât o miză electorală şi de a se poziţiona ca adversar al partidului din care fac parte. Din acest motiv am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum. Am tot crezut că poate preşedintele Iohannis, cu toate că nu prea a demonstrat acest lucru, poate să aibă un pic de imparţialitate, dar am văzut şi ultima declaraţie care e destul de elocventă şi anume că vrea un guvern mai bun. E clar că foloseşte referendumul în campanie electorală pentru partidul care îl reprezintă”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o intervenţie telefonică vineri la Antena 3.

„Nu voi ridica cele două buletine pentru refernedum. Nu voi vota pentru referendum având în vedere ultimele intervenţii publice ale domnului Iohannis”, a completat şeful Executivului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la aniversarea a 144 de ani de la înfiinţarea PNL că partidul este pregătit să câştige alegerile în 2019 şi 2020, precizând că România are nevoie de o guvernare responsabilă, una pentru români, cu oameni dedicaţi viitorului european al ţării.

Anterior, Viorica Dăncilă spunea că va vota la referendum, fără a precizat modul în care va vota. Premierul a adăugat că felul în care va vota va fi conform liniei stabilite de partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici