Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată în insulele Madeira

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, se află în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia, informaţia fiind publicată de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias.

6661 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată în insulele Madeira

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată în insulele Madeira (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României se află în vacanţă în Madeira.

Surse din Administraţia Prezidenţială au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată.

De altfel, Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, un comunicat de presă în care anunţă că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă de Paşte în perioada 6-10 aprilie, fără a preciza unde anume se află şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, a sărbătorit duminică Paştele şi era aşteptat să participe, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime” din Sibiu, unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, în perioada în care era primar al municipiului Sibiu. Surse locale au afirmat că preşedintele şi soţia sa ar fi petrecut Paştele în Germania, unde se află familia şefului statului, iar de acolo ar fi plecat în Portugalia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici