Preşedintele PDL Sector 1: Mă aşteptam la această mişcare alunecoasă a lui Piedon. Mi-am avertizat colegii!

Vasile Gherasim, preşedintele PDL Sector 1, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că îl cunoaşte pe Cristian Popescu Piedone şi se aştepta de la el la "această mişcare alunecoasă", că i-a avertizat pe colegii săi că Piedone nu-şi va ţine cuvântul dat şi că PDL Sector 4 este pregătit de alegeri.

334 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PDL Sector 1: Mă aşteptam la această mişcare alunecoasă a lui Piedon. Mi-am avertizat colegii!

Cristian Piedone (Imagine: Victor Ciupuligă / Mediafax Foto)

"Personal, având în vedere că îl cunosc pe Piedone de 20 de ani, mă aşteptam la mişcarea aceasta alunecoasă. Am colegi cărora le-am spus că nu cred că Piedone îşi ţine cuvântul dat", a declarat pentru MEDIAFAX Vasile Gherasim, în legătură cu plecarea lui Piedone la USL.

Gherasim a spus că Piedone a plecat de la UNPR, nu de la PDL şi că echipa PDL Sector 4 este pregătită pentru alegeri şi va intra în acţiune.

"Piedone a plecat de la UNPR, nu de la PDL. În PDL avem echipa noastră. PDL este pregătit de start în Sectorul 4, va intra în acţiune. Consilierii noştri suntem pregătiţi de alegeri indiferent că suntem sau nu cu Piedone", a arătat Gherasim.

El a adăugat că la Sectorul 1, PDL îl susţine pe Theodor Paleologu, care este inteligent şi pregătit pentru postul de primar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici