Preşedintele PES, Sergei Stanishev: PSD este capabil să îşi stabilească singur conducerea

Preşedintele PES, Sergei Stanishev, ‏a declarat, marţi, că PSD este capabil să îşi stabilească singur conducerea, afirmând că PPE ar trebui să îşi facă ordine în propria curte şi să să nu mai deturneze atenţia de la subiectele cu adevărat importante legate de România.

864 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PES, Sergei Stanishev: PSD este capabil să îşi stabilească singur conducerea

Preşedintele PES, Sergei Stanishev: PSD este capabil să îşi stabilească singur conducerea

"PSD - România este capabil să îşi stabilească singur conducerea. PPE ar trebui să îşi facă ordine în propria curte şi să să nu mai deturneze atenţia de la subiectele cu adevărat importante legate de România", a declarat preşedintele PES, Sergei Stanishev, într-o postare pe Twitter.

PNL le-a cerut, marţi, preşedintelui PE, Martin Schulz, şi preşedintelui PES, Sergei Stanishev, să se delimiteze de liderul PSD Liviu Dragnea, ca urmare a deciziei acestuia de a rămâne la şefia PSD, în pofida condamnării sale pentru fraudă electorală, practică ce pune sub semnul întrebării exerciţiul democratic, potrivit scrisorii adresate de PNL liderilor europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici