Preşedintele PNL: Vom depune moţiunea de cenzură când vom avea peste 233 de semnături

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că moţiunea de cenzură va fi depusă de către liberali atunci când partidul va avea garanţia a 233 de voturi necesare trecerii moţiunii.

396 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL: Vom depune moţiunea de cenzură când vom avea peste 233 de semnături

Preşedintele PNL: Vom depune moţiunea de cenzură când vom avea semnăturile necesare

„Vom depune moţiunea de cenzură când vom avea peste 233 de semnături, ca o garanţie a unei majorităţi clare în susţinerea moţiunii de cenzură. Este necesară această măsură de precauţie, pentru că opoziţia are la dispoziţia sa o singură moţiune de cenzură pe sesiune parlamentară, un singur glonţ pe ţeavă şi trebuie ca această unică moţiune de cenzură pe sesiune parlamentară să fie folosită atunci când există cea mai mare şansă pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Liderul liberalilor a adăugat că de azi Guvernul Dăncilă este unul minoritar şi nu se mai bucură de sprijin majoritar în Parlament.

„Începând de astăzi, Guvernul Dăncilă este un Guvern minoritar care nu mai are sprijin majoritar în Parlament. Evident că alegerile pentru Parlamentul European au arătat clar că acest Guvern nu mai are nicio legitimitate să guverneze, pentru că nu mai este sprijinit de cetăţeni. Iar astăzi, şi la nivelul Parlamentului, Guvernul Dăncilă nu mai beneficiază de sprijinul unei majorităţi parlamentare. Sigur că, dacă ar avea bun simţ, decenţă şi respect faţă de cetăţeanul român şi de voinţa exprimată de cetăţeanul român, premierul Dăncilă ar trebui să-şi depună demisia, iar PSD să plece de la guvernare”, a completat Orban.

Taguri:
orban,
pnl,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici