Preşedintele PSD, Liviu Dragnea speră ca românii să voteze "oameni care nu mint şi nu vând iluzii"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a votat, duminică, la Turnul Măgurele, şi le-a transmis românilor să opteze pentru "oameni serioşi, responsabili, care nu mint şi nu vând iluzii".

151 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Liviu Dragnea speră ca românii să voteze "oameni care nu mint şi nu vând iluzii"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea speră ca românii să voteze "oameni care nu mint şi nu vând iluzii" (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a declarat, după ce a votat la şcoala generală Mircea cel Bătrân din Turnu Măgurele, că urmează patru ani în care se pot realiza proiecte importante pentru comunităţile locale.

"Sper să voteze oameni serioşi, responsabili, care nu mint şi nu vând iluzii", a mai spus liderul social-democrat, întrebat ce aşteptări are de la alegerile locale de duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici