Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea: Avem o şansă în plus, suntem mai maturi. Sunt pregătită să lupt pentru Bucureşti - VIDEO

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a votat, duminică, la Colegiul Tudor Vianu din Bucureşti, precizând că la acest scrutin bucureştenii au o şansă în plus pentru că electoratul este mult mai matur şi că este pregătită să lupte pentru Capitală.

1485 afișări
Imaginea articolului Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea: Avem o şansă în plus, suntem mai maturi. Sunt pregătită să lupt pentru Bucureşti - VIDEO

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea: Avem o şansă în plus, suntem mai maturi. Sunt pregătită să lupt pentru Bucureşti - VIDEO (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Am votat acum câteva clipe cu speranţa că bucureştenii şi familiile lor vor avea o viaţă mai bună. (...) Cu toţii am sperat că se vor întâmpla lucruri frumoase, avem poate o şansă în plus pentru că suntem mai maturi" a spus Firea. Ea a adăugat că a votat cu gândul la copii şi la seniori, cu gândul la o capitală cu şcoli, spitale şi cu problema traficului rezolvată.

Social-democrata a mai spus că le garantează celor care au susţinut-o că nu-i va dezamăgi. "Sunt pregătită să lupt pentru Bucureşti" a mai spus Firea, adăugând că îi îndeamnă pe bucureşteni să vină la vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici