Vicepreşedinte PNL, Raluca Turcan: Sper să se simtă rezultatul alegerilor bunăstarea cetăţenilor

Vicepreşedintele PNL, Ralcua Turcan, a votat, duminică dimineaţa, la secţia 42 din municipiul Sibiu, declarând, la ieşirea de la urne, că speră ca rezultatul acestor alegeri să se vadă în bunăstarea cetăţenilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

242 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PNL, Raluca Turcan: Sper să se simtă rezultatul alegerilor bunăstarea cetăţenilor

Vicepreşedinte PNL, Raluca Turcan: Sper să se simtă rezultatul alegerilor bunăstarea cetăţenilor (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Raluca Turcan, deputat de Sibiu şi preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor, a declarat, la ieşirea de la urne, că speră ca lumea să pună preţ pe muncă şi integritate.

"Sper că lumea va pune preţ pe muncă, pe implicare, pe integritate şi sper ca la finalul alegerilor din 2016 să se simtă rezultatul alegerii românilor în bunăstarea cetăţenilor acestei ţări”, a declarat Raluca Turcan la ieşirea de la urne.

Întrebată dacă este optimistă în ceea ce priveşte prezenţa la urne, Turcan a răspus că speră ca sibienii să înţeleagă importanţa exercitării votului lor.

“Sibiul nu a excelat niciodată în ceea ce priveşte prezenţa la vot, de aceea sper să înţeleagă că e foarte important să meargă la vot, să-şi exercite dreptul de vot, pentru că o zi de vot marchează conducerea locală şi judeţeană pentru patru ani de zile”, a afirmat Raluca Turcan.

În judeţul Sibiu, aproape 377.000 de persoane sunt aşteptate la urne, pentru care au fost tipărite peste 1,2 milioane de buletine de vot. În Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici