Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mirat de preţurile la carburanţi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este „mirat” în privinţa preţurilor carburanţilor, în condiţiile în care preţul la petrol este similar cu cel de acum un an, dar benzina şi motorina este mai scumpă.

17999 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mirat de preţurile la carburanţi

„Eu nu am fost mare adept al scăderii TVA-ului la carburant. Aţi văzut ce s-a întâmplat în Germania, s-a scăzut TVA-ul şi carburantul s-a scumpit. Am venit cu o măsură cu 0,5 bani din acciză doar pentru transportatori, pentru cei care fac transport de persoane şi pentru distribuitori, încercând să venim pe o zonă punctuală a economiei. Ce mă mir eu este altceva. 120 de dolari pe baril era şi acum un an sau doi şi aveam la pompă preţul de 7,8 lei pe litru. Acum este tot 120 de dolari barilul şi preţul este peste 9 lei. Eu vreau să vă întreb şi pe dumneavoastră, şi pe cei de la Consiliul Concurenţei ce fac?”

La remarca unui jurnalist, că o anchetă a Consiliului Concurenţei durează cinci ani, liderul PSD a afirmat: „Nu mai bine cei de la Consiliul Concurenţei îşi dau demisia şi lasă pe unii să poată face nişte anchete în timp real?“.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici