Preşedintele UDMR Covasna vrea să candideze pentru un post de senator

Preşedintele organizaţiei teritoriale a UDMR Covasna – Trei Scaune de Jos, Albert Almos, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va depune la UDMR Covasna intenţia de a candida la alegerile din toamnă pentru un post de senator.

12 afișări
Imaginea articolului Preşedintele UDMR Covasna vrea să candideze pentru un post de senator

Preşedintele UDMR Covasna vrea să candideze pentru un post de senator (Imagine: www.riport.ro)

Fostul primar al municipiului Sfântu Gheorghe Albert Almos a spus că doreşte să câştige unul dintre cele două posturi de senator din judeţul Covasna şi va depune la UDMR Covasna intenţia de a candida la alegerile generale.

În prezent, Albert Almos este consilier judeţean, iar până în 15 iunie a ocupat, timp de 16 ani, funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.

În luna martie, Albert Almos spunea că în urmă cu patru ani era deja conştient de faptul că nu va mai candida şi pentru al cincilea mandat de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.

În 1992 Albert Almos a devenit, la cererea UDMR, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe şi a condus, timp de 16 ani, reşedinţa de judeţ. Începând cu anul 2001, ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei teritoriale Trei Scaune - Covasna a UDMR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici