Preşedintele UDMR: nu putem vota acest guvern pentru că nu suntem ipocriţi

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, i-a criticat pe foştii parteneri de la guvernare şi a anunţat că nu va vota Guvernul Ciolacu în timpul unui discurs parlamentar.

398 afișări
Imaginea articolului Preşedintele UDMR: nu putem vota acest guvern pentru că nu suntem ipocriţi

Kelemen Hunor, Facebook

Discursul a avut loc joi, în faţa camerelor reunite ale Parlamentului.

„Prin nerespectarea cuvântului dat, nu se poate construi absolut nimic”, a spus Hunor Kelemen.

Liderul UDMR a mai vorbit despre programul de guvernare şi s-a adresat liberalilor din sală.

„Vă văd mulţumiţi şi relaxaţi după ce aţi pus mâna pe Dezvoltare şi pe Mediu, vă lăsăm pe mâna Pesedului”, a spus preşedintele UDMR.

Liderul UDMR a avut un mesaj pentru premierul desemnat al României.

„Domnule Ciolacu, aveţi grijă de PNL.. sunteţi un magician politic, aveţi grijă să nu se trezească... dacă se vor trezi, vă vor lăsa singuri”, a mai spus Hunor Kelemen.

La final, preşedintele UDMR a confirmat că parlamentarii grupului său nu vor vota Guvernul Ciolacu.

„Nu putem vota acest guvern pentru că nu suntem ipocriţi”, a precizat Hunor Kelemen.

Membrii Guvernului Ciolacu se află joi, în Parlament. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către Marcel Ciolacu, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru, dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului şi votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici