Preşedinţia României a greşit numele preşedintelui rus, numindu-l "Vladimir Medvedev"

Preşedinţia României a prezentat eronat numele preşedintelui Federaţiei Ruse, numindu-l "Vladimir" Medvedev, în loc de Dmitri Medvedev, într-un comunicat de presă, remis miercuri, referitor la participarea lui Traian Băsescu la un dineu de lucru oferit de Barack Obama la Praga.

64 afișări
Imaginea articolului Preşedinţia României a greşit numele preşedintelui rus, numindu-l "Vladimir Medvedev"

Preşedinţia României a greşit numele preşedintelui rus, numindu-l "Vladimir Medvedev"

"Preşedintele României, Traian Băsescu, va lua parte joi, 8 aprilie, la Praga, la invitaţia preşedintelui SUA, Barack Obama, la consultări cu privire la modalităţile de promovare a păcii şi securităţii în Europa şi în vecinătatea acesteia", se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, dineul de lucru la care va participa şeful statului român are loc în marja semnării de către preşedintele SUA, Barack Obama şi preşedintele Federaţiei Ruse, "Vladimir Medvedev", a tratatului privind reducerea arsenalului strategic - noul acord-start.

Numele real al preşedintelui Federaţiei Ruse este Dmitri Anatolevici Medvedev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici