Preşedinţie: Nu mai invocaţi sprijinul şefului statului în campania internă din PDL

Preşedintele Traian Băsescu "reia apelul către competitorii care şi-au anunţat candidatura la conducerea PDL, precum şi către susţinătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul şefului statului în cadrul campaniei interne" a declarat, duminică, purtătorul său de cuvânt, Valeriu Turcan.

31 afișări
Imaginea articolului Preşedinţie: Nu mai invocaţi sprijinul şefului statului în campania internă din PDL

Preşedinţie: Nu mai invocaţi sprijinul şefului statului în campania internă din PDL (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, Traian Băsescu, reia apelul către competitorii care şi-au anunţat candidatura la conducerea Partidului Democrat Liberal, precum şi către susţinătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul şefului statului în cadrul campaniei interne. În caz contrar, o reacţie a preşedintelui este inevitabilă", a declarat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, consilierul prezidenţial Valeriu Turcan.

El a mai spus că preşedintele Traian Băsescu îşi menţine disponibilitatea la dialog cu reprezentanţii tuturor platformelor din cadrul PDL.

"Şeful statului accentuează că este important ca lupta politică internă în cadrul principalului partid de guvernare să se desfăşoare într-un spirit de respect reciproc între candidaţi", a precizat Turcan.

Anterior, preşedintele Băsescu declarase, la Covasna, că el nu se implică în campania niciunui partid, ci că doar a răspuns întrebărilor unui ziarist, afirmând că el a anunţat pe cine îşi doreşte partener în PDL, iar "dacă vor să ţină cont e bine, dacă nu, iar bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici