Preşedinţii Siriei şi României au mâncat zacuscă, brânzeturi, peşte şi plăcintă cu mere

Preşedinţii Siriei şi României, Bashar Al-Assad şi Traian Băsescu, şi soţiile acestora, Maria Băsescu, şi, respectiv, Asma Al-Assad, au mâncat, joi, la restaurantul "Hanu' Berarilor" din Capitală, zacuscă, salată de vinete, brânzeturi, peşte, plăcintă cu mere şi au băut cafea şi apă.

56 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii Siriei şi României au mâncat zacuscă, brânzeturi, peşte şi plăcintă cu mere

Preşedinţii Siriei şi României au mâncat zacuscă, brânzeturi, peşte şi plăcintă cu mere (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Nu a fost un meniu prestabilit. Totul s-a decis pe loc. Cei patru au servit un platou pe care se aflau gustări tradiţionale româneşti, printre care salată de vinete, zacuscă şi brânzeturi. Pentru felul doi le-am adus salate şi peşte, iar la desert plăcintă cu mere", au relatat pentru MEDIAFAX angajaţi ai restaurantului.

Potrivit sursei citate, cei patru au comandat şi apă şi cafea.

Preşedinţii României şi Siriei, Traian Băsescu şi Bashar Al-Assad, împreună cu soţiile lor, Maria Băsescu şi, respectiv, Asma Al-Assad, s-au aflat, joi la prânz, la restaurantul "Hanu' Berarilor".

Preşedintele sirian, Bashar Al-Assad, s-au aflat într-o vizită de stat în România de două zile. Bashar Al-Assad şi soţia sa au început miercuri vizita în România, care a avut loc în contextul împlinirii a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice între cele două ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici