Prigoană: Campaniile mizerabile nu-şi au locul. Cine mă acuză? Cei cărora le-am votat moţiunea, PSD

Deputatul Silviu Prigoană declară că a fost împotriva tăierii salariilor şi pensiilor şi din acest motiv a votat în Parlament moţiunea de cenzură a PSD, el arătându-se nemulţumit de apariţia unui afiş ce atenţionează cetăţenii că votându-l pe el i-ar vota pe cei care au tăiat salariile şi pensiile.

534 afișări
Imaginea articolului Prigoană: Campaniile mizerabile nu-şi au locul. Cine mă acuză? Cei cărora le-am votat moţiunea, PSD

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, s-a arătat nemulţumit, joi, într-o conferinţă de presă, de faptul că în Bucureşti a apărut un afiş în care el este prezentat alături de preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, afiş pe care scrie că persoanele care-l votează pe Prigoană o votează de fapt pe Elena Udrea, adică pe cei care au tăiat pensiile şi salariile.

"Fac din nou rectificarea şi încerc să revin la memoria publică. În momentul în care în Parlament a fost pusă problema tăierii pensiilor şi salariilor, deputatul Silviu Prigoană, aparţinând PDL, a votat moţiunea, fiind împotriva tăierii pensiilor şi salariilor, din motive obiective, venind cu soluţii care nu au fost luate în seamă de partid la momentul respectiv", a declarat deputatul.

Prigoană a precizat, pentru MEDIAFAX, că nu este corect să fie acuzat de lucruri pe care nu le-a făcut.

"Campaniile mizerabile nu-şi au locul într-o societate civilizată. Cine mă acuză? Cei cărora le-am votat moţiunea de cenzură, PSD", a adăugat Silviu Prigoană.

Candidatul PDL pentru Primăria Capitalei a mai declarat că sunt afişe electorale neasumate de nimeni şi s-a arătat nemulţumit de faptul că "pe internet circulă mizerii despre candidaţi şi familiile lor".

"Pe internet circulă mizerii despre candidaţi şi familiile lor", a spus Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici