Prigoană, despre rezultatul fiului său: I-am zis să-şi ia cravata violet! El, nimic, Batman, Batman!

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că este mulţumit de rezultatul obţinut de fiul său la alegerile din Colegiul 1, susţinând că acesta s-a bătut cu trei partide şi cu un şef de campanie care este primar şi că a fost şi "atacat energetic".

40 afișări
Imaginea articolului Prigoană, despre rezultatul fiului său: I-am zis să-şi ia cravata violet! El, nimic, Batman, Batman!

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează rezultatul slab al lui Honorius Prigoană la scrutinul de duminică, Silviu Prigoană a comentat: "Cum să fie slab, la 23 de ani? 30% vi se pare slab? Nemaiţinând cont că am fost atacaţi energetic".

"I-am zis (lui Honorius Prigoană - n.r.): Ia-ţi, măi, cravată violet! El, nimic: Batman, Batman! Ce să îi fac?!", a continuat el.

Prigoană a mai spus că el s-ar fi aşteptat la un rezultat de maxim 12%.

"M-a surprins rezultatul, să te baţi cu trei partide şi cu un şef de campanie care este primar, care are absolut toate pârghiile în mână, a luat extraordinar de mult. Ceva s-a întâmplat acolo, cred că ei au fost atacaţi energetic. Sunt foarte mulţumit, cum să nu fiu mulţumit, el are o viaţă înainte, care este problema?", a mai spus Silviu Prigoană.

Despre posibilele nemulţumiri din partid referitoare la rezultatul slab obţinut de PDL la acest scrutin, Prigoană a răspuns: "Bănuiesc că toată lumea este nemulţumită, cum să fii mulţumit când ai pierdut. Şi eu sunt nemulţumit pentru că nu am fost de acord să candideze, el a zis că este bine ce face, dar ce a demonstrat este că are caracter şi onoare".

Prigoană a respins criticile legate de nepotism, prin desemnarea fiului său candidat în Colegiul 1. "Dacă discutăm de nepotism, să ne gândim la soţia domnului Antonescu, cum a intrat a doua pe listă la europarlamentare. Dacă pe prietena ta o pui pe listă şi nu se numeşte nepotism, înseamnă că e o problemă", a mai spus el.

Prigoană a mai afimat că fiul său, Honorius, a dus campania cu demnitate, fără atacuri, cu toate că "avea material", dar s-a comportat cu mare demnitate şi este un mare câştig pentru partid, în opinia sa.

Liberalul Radu Stroe a obţinut 70,17% din voturi la scrutinul parţial pentru Camera Deputaţilor, care a avut loc, duminică, în Colegiul 1 din Capitală, în timp ce democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost votat de 29,83%, potrivit rezultatelor finale prezentate, luni, de Biroul Electoral.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici