Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, despre congresul PNL din 2021: Un fel de poveste Iliescu-Vadim, am ales răul cel mai mic

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a afirmat, duminică, la Consiliul Naţional al partidului, că în 2021, la congres, liberalii au fost „ într-un fel de poveste Iliescu-Vadim”: „Între două rele am ales răul cel mai mic”.

530 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, despre congresul PNL din 2021: Un fel de poveste Iliescu-Vadim, am ales răul cel mai mic

FOTO Facebook

„La congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim, pe care sper să nu mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal - între două rele am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni care au rămas şi au rămas destule resentimente”, a spus Iulian Dumitrescu.

La congresul PNL din 2021 au candidat pentru preşedinţia partidului Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur este noul preşedinte interimar al partidului, iar Lucian Bode a preluat interimar funcţia de secretar general al formaţiunii, au decis, duminică, liderii BPN. Congresul va fi convocat pe 10 aprilie şi va fi organizat la Palatul Parlamentului.

Sâmbătă, preşedintele Florin Cîţu şi secretarul general Dan Vîlceanu au demisionat din funcţii.

„Rolul acestei şedinţe era foarte simplu - de a avea o discuţie faţă în faţă cu colegii cu care am pornit la drum acum un an de zile pentru a da un suflu nou Partidului Naţional Liberal. Era o şansă pentru a le mulţumi că am lucrat împreună şi că au fost şi momente bune. (...) Aş fi vrut să îmi prezint, bineînţeles, demisia în faţa colegilor mei nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. În acest moment, am demisionat din funcţie. Aş fi vrut o discuţie serioasă cu colegii mei. Curajul, cred, le-a lipsit”, a spus Florin Cîţu.

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece şi de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce vineri afirma că îşi dă demisia din funcţia de secretar general al PNL.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dumitrescu,
cîţu,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici