Video Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după sentinţă: Vorbim după Comitetul Executiv - VIDEO

Liviu Dragnea a declarat că va face mai multe precizări cu privire la sentinţa definitivă din dosarul Referedumului la finalul şedinţei Comitetului Executiv, care începe la ora transmiterii ştirii, la sediul PSD.

3784 afișări

Preşedintele PSD a ajuns la sediul central al partidului după aflarea sentinţei, dar a refuzat să comenteze.

El a precizat că va face declaraţii după şedinţa Comitetului Executival PSD care începe la ora transmiterii acestei ştiri.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, vineri, că toţi liderii îl susţin pe Liviu Dragnea şi că nu se pune problema unei demisii din funcţia de preşedinte.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, adică dublu decât în primă instanţă, în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici