Primarii oraşelor s-au întâlnit cu premierul Cîţu pentru a discuta bugetul pe anul 2021

  • Primarii oraşelor au discutat cu premierul despre bugetul pe 2021
  • Primarii vor ca în Planul de Redresare şi Rezilienţă să fie incluse şi oraşele mici
  • Edilii au primit asigurări că solicitările lor vor fi respectate
463 afișări
Imaginea articolului Primarii oraşelor s-au întâlnit cu premierul Cîţu pentru a discuta bugetul pe anul 2021

Edilii oraşelor i-au cerut premierului ca bursele şcolare şi cheltuielile cu asistenţii persoanelor cu handicap să fie incluse în proiectul bugetar. Mai mult, primarii vor ca oraşele mici să fie şi ele incluse în Planul de Redresare şi Rezilienţă.

Florin Cîţu i-a asigurat că solicitările lor vor fi respectate.

Adrian Teban, preşedintele Asociaţiei Oraşelor din România: Aceste cheltuieli cu asistenţii personali şi cu bursele şcolare vor fi prinse în buget pe cheltuială naţională, pe buget naţional. În ultimii ani, oraşele mici şi mijlocii au fost, oarecum, marginalizate pe fondurile europene, pentru că pe Planul Naţional de Dezvoltare Rurală era pentru comune, celelalte programe operaţionale erau destinate municipiilor. Avem oraşe din România care, pe acest considerent, că nu au avut acces la fonduri, s-au transformat în comune şi nu este o chestiune normală. Noi dorim să dezvoltăm România şi nu dorim să redevenim spaţiu rural. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici