Primarul Constanţei, critici la adresa operatorului de salubritate: Polaris practică un joc murdar

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, acuză operatorul de salubritate că nu ridică gunoiul pentru a forţa majorarea tarifelor: „Polaris practică un joc murdar. A decis să se folosească de poziţia de monopol ca să obţină tot ce vor conducătorii companiei”.

408 afișări
Imaginea articolului Primarul Constanţei, critici la adresa operatorului de salubritate: Polaris practică un joc murdar

Primarul Constanţei, critici la adresa operatorului de salubritate: Polaris practică un joc murdar

„Stimată conducere Polaris, cum să accepte oamenii să plătească mai mult pentru un serviciu pe care nu îl prestaţi? Neridicând gunoiul din cartiere şi şantajându-ne astfel, vă bateţi joc de Constanţa. Polaris practică un joc murdar. Lasă gunoiul neridicat cu zilele, cu scopul de a ne forţa să majorăm tarifele fără să verificăm şi să fundamentăm această decizie după cum ne cere legea. Reprezentanţii companiei ne-au prezentat documentaţia necesară cu întârziere şi incomplet. În acest fel, Polaris practică un şantaj la adresa autorităţii locale, fără să realizeze că singurii şantajaţi sunt de fapt locuitorii Constanţei, care vor plăti suplimentar pentru serviciul de salubritate în eventualitatea majorării”, scrie pe Facebook Vergil Chiţac.

El precizează că tarifele pentru colectarea gunoiului datează din anul 2008 şi sunt şi în prezent printre cele mai mari din ţară.

„Dacă vă puteţi imagina, tarifele pentru salubrizare la Năvodari din anul 2021 sunt mai mici decât cele negociate la Constanţa în anul 2008. (!!!) Pe lângă aceste considerente de ordin moral, mai sunt o mulţime de aspecte legale, tehnice şi comerciale care susţin acelaşi lucru: Polaris a decis să se folosească de poziţia de monopol ca să obţină tot ce vor conducătorii companiei. Vă asigur că acţionez în scopul apărării interesului public, nu al intereselor de grup, ca pe vremea vechilor administraţii, acesta fiind şi motivul pentru care ne aflăm în această situaţie. În zilele ce urmează, voi prezenta toate informaţiile şi detaliile acestei ruşini pe care o practică Polaris la Constanţa”, încheie Chiţac.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici