Primarul Craiovei, Antonie Solomon, vrea comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, în prima conferinţă de presă de la reluarea mandatului, în urmă cu o lună, că susţine propunerea PDL privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale în 2012.

238 afișări
Imaginea articolului Primarul Craiovei, Antonie Solomon, vrea comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, vrea comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Antonie Solomon, care este membru PDL dar a anunţat că în 2012 va candida din partea UNPR pentru un nou mandat, a apreciat că, prin comasarea alegerilor parlamentare şi locale, există şansa ca mai multă lume să se prezinte la vot.

"Mi-ar plăcea. Aşa poţi să aduci mai multă lume la vot. Să ştiţi că politicienii proşti sunt aleşi de oameni buni care vin la vot. Vreau să scot multă lume la vot şi cred că este o soluţie bună să fie parlamentarele odată cu localele şi poate atunci le vor da gândul cel bun", a declarat Solomon, primarul Craiovei.

Solomon s-a arătat contrariat de ce "unii se sperie de competiţie" şi a spus că este de acord şi cu trecerea la votul uninominal necompensat.

"Sunt Solomon, mă alege lumea, nu vin să iau de la domnişoara, de la domnişoara şi mă duc în Parlament. De ce se sperie unii de competiţie? Trebuie să fim corecţi", a spus el.

Antonie Solomon a precizat că preferă ca declaraţiile politice să dea la partid, însă, întrebat fiind la ce formaţiune politică, acesta nu a răspuns, ci doar a zâmbit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici