Primarul localităţii constănţene Adamclisi a murit în urma unui atac de cord

Primarul localităţii constănţene Adamclisi, Emilian Burcea (PSD), în vârstă de 40 de ani, a murit, luni, la Silistra, în Bulgaria, în urma unui atac de cord.

148 afișări

Viceprimarul localităţii, Beinur Raşit, a declarat că edilul plecase la Silistra luni dimineaţă, cu diverse probleme, şi urma să revină la Adamclisi în cursul acestei zile.

La un moment dat, primarului i s-a făcut rău, a fost transportat la spital, însă în pofida eforturilor depuse de medicii bulgari primarul nu a putut fi salvat, acesta murind în urma unui atac de cord.

Beinur Raşit a precizat că nu ştia ca Emilian Burcea să fi avut probleme cardiace.

Trupul neînsufleţit al primarului va fi adus în ţară marţi.

Emilian Burcea avea 40 de ani, era căsătorit şi avea două fete. El era primarul localităţii Adamclisi din 2004, din partea PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, au transmis condoleanţe familiei primarului comunei Adamclisi.

"Încetarea din viaţă a lui Emilian Burcea, la numai 40 de ani, reprezintă un şoc imens şi o pierdere foarte dureroasă pentru toţi cei care l-au cunoscut. Emilian Burcea a fost un om deosebit, iubit şi apreciat în Adamclisi, precum şi un prieten pentru colegii săi din partid. Dispariţia sa este cu atât mai dureroasă cu cât lasă în urmă o familie, o comunitate şi un proiect în care credea enorm", se precizează într-un comunicat transmis de PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici