Primarul oraşului Amara renunţă la candidatură şi îl susţine pe Victor Ponta

Primarul oraşului Amara, Victor Moraru, care şi-a depus candidatura la preşedinţia PSD, a anunţat, sâmbătă, că nu şi-a propus să ajungă preşedinte al acestui partid şi că îl susţine pentru această funcţie pe Victor Ponta.

136 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului Amara renunţă la candidatură şi îl susţine pe Victor Ponta

Primarul oraşului Amara anunţă că îl susţine pentru şefia PSD pe Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nici nu am vrut să ajung preşedinte al PSD, ci am vrut doar să trag un semnal de alarmă vizavi de ce s-a întâmplat în ultimii ani în PSD", a menţionat candidatul.

Victor Moraru a menţionat că nu are de unde să ştie cât sânge are Victor Ponta în el. "Însă, chiar dacă nu ştiu cât sânge are, nici nu vreau să văd. Vreau să-l văd pe Victor Ponta preşedinte al PSD şi, dacă se poate să-l votăm pe domnul Victor Ponta", a spus Moraru.

"E o încheiere de discurs, într-adevăr, un discurs de candidatură", a conchis, de la prezidiu, preşedintele PSD, Mircea Geoană, după anunţul lui Moraru.

De altfel, primarul oraşului Amara l-a atacat, în discursul său, pe actualul lider al PSD, Mircea Geoană.

Moraru a spus că nu este cel mai bun pentru a ocupa funcţia de preşedinte al acestei formaţiuni politice. "Sunt convins că toţi din acestă sală sunteţi mai buni decât mine şi, poate, mai buni decât cei care au condus partidul în ultimii ani", a subliniat Moraru.

El a arătat că participanţii la Congres sunt mai buni decât cei care au condus partidul pentru că niciunul nu ar fi spus, chiar dacă era campanie electorală, că vor da 20.000 de euro celor care revin în ţară.

"Sigur nu aţi fi spus că vom trimite cosmonauţi în cosmos pentru că nu suntem o ţară de cosmonauţi şi probabil n-aţi fi obţinut atâtea voturi cât să le fie necesare pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi sigur niciunul dintre dumneavoastră nu vă temeţi de culoarea violet şi poate foarte puţini aţi fi fost cu o seară înainte de confruntarea finală la refacere la domnul Sorin Ovidiu Vântu", a spus candidatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici