Primarul PSD din Deveselu, acuzat că a agresat un reprezentant ACL. Poliţia face verificări

Liderul PNL Olt, Gigel Ştirbu, susţine, într-o declaraţie acordată MEDIAFAX, că primarul social-democrat din localitatea Deveselu, Ion Aliman, a agresat un reprezentant ACL aflat în campanie electorală "umplându-l de sânge”, Poliţia din localitate făcând, în prezent, verificări în acest caz.

209 afișări
Imaginea articolului Primarul PSD din Deveselu, acuzat că a agresat un reprezentant ACL. Poliţia face verificări

Primarul PSD din Deveselu, acuzat că a agresat un reprezentant ACL. Poliţia face verificări (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Ştirbu a relatat că unul dintre reprezentanţii ACL aflaţi în acţiunea de campanie din localitate pentru a împărţi materiale electorale, Marian Georgescu, care are şi calitatea de reprezentant într-o secţie de votare din localitate, a fost agresat de primarul localităţii Deveselu, Ion Aliman.

”Primarul PSD de la Deveselu a venit la băiat şi l-a agresat, i-a tras un cap în gură şi l-a umplut de sânge”, a susţinut Ştirbu.

Liderul PNL Olt a menţionat că bărbatul agresat a avut mai mulţi colegi care au fost martori, fiind solicitată intervenţia Poliţiei din localitate.

"Cei doi au fost duşi la secţia de Poliţie din localitate, unde dau declaraţii, iar colegii aşteaptă în faţa postului de poliţie”, a mai spus Ştirbu.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au confirmat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi despre un posibil incident electoral în localitatea Deveselu, care ar fi avut loc joi după-amiază.

Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii fac, la această oră, verificări pentru stabilirea cu exactitate a numărului celor care au fost implicaţi în incident şi pentru a li se stabili identitatea.

Deocamdată, oficial, nimeni nu a depus plângere, şi nici nu se ştie exact care a fost natura incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici