Prin gura unui lider, PNL a anunţat numele candidatului: vom da noul preşedinte al României

2619 afișări
Imaginea articolului Prin gura unui lider, PNL a anunţat numele candidatului: vom da noul preşedinte al României

Prin vocea unui lider, PNL a anunţat numele candidatului: vom da noul preşedinte al României

Bode a vorbit despre mobilizare, făcând apel la o bună organizare şi disciplină: „Partidul ăsta a reuşit doar atunci când a fost super disciplinat”.

„Aşa îmi doresc să fim şi în aceste alegeri, pentru că, odată ce ne vom ţine de tot ceea ce ne-am angajat, de programul stabilit, de mobilizarea în ziua votului, sunt convins că pe 9 iunie Partidul Naţional Liberal poate câştiga alegerile locale din România. (...) Suntem conştienţi cu toţii de ce va urma, suntem conştienţi că prin acest lucru punem un fundament solid alegerilor prezidenţiale din septembrie, iar în septembrie, cu aceste premise, Partidul Naţional Liberal va da noul preşedinte al României în persoana domnului Nicolae Ciucă”, a declarat Bode.

Când e întrebat despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României, Ciucă răspunde de regulă că trebuie văzut mai întâi care vor fi rezultatele la alegerile din 9 iunie şi cum se va finaliza procesul în interiorul partidului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bode,
ciucă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici